SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Kızılcaova yolundaki bu kokoreççiye Torbalı halkından büyük talep var!

Bu haber 19 Haziran 2023 - 1:56 'de eklendi.

Bayındır’ın Kızılcaova Mahallesi yolu üzerinde (Kızılcaova’ya varmadan) bulunan Kokoreççi İbo’nun mekanı, Bayındır halkının yanı sıra Torbalı’dan da büyük ilgi görüyor.

KAPALI ve açık alanı toplamda 100 metrekare büyüklüğe sahip işletmenin ana menüsü olan kokoreci işletmeci İbrahim İbiloğlu kendi temizleyip, sarıp, hazır hale getiriyor. Kokoreççi İbo ayrıca ‘şiş’ olarak da kokoreçi satıyor, isteyen yarım ekmekte yemesinin yanı sıra dileyen müşteri de şiş (kg) olarak alıp götürebiliyor.

ÖZEL OLARAK HAZIRLANAN FIRINDA, ODUN ATEŞİ KULLANARAK 2 SAATTE PİŞİYOR

EKMEK içini dolu dolu ve doyurucu şekilde koyduğunu anlatan İbiloğlu, şişleri kendinin hazırladığını belirtti. Öncelikle bağırsağı hazırladığı düzenek sayesinde pırıl pırıl temizleyerek sardığını, sonrasında özel olarak hazırlanan fırında odun ateşi kullanarak 2 saatte pişirdiğini dile getirerek, “Tire, Bayındır ve Torbalı’dan gelen müşterilerim var. Ünümüz ilçe sınırlarını aştı” diye konuştu.

YARIM EKMEK YİYEN, ŞİŞ ALIP EVİNE GÖTÜRÜYOR

YAKLAŞIK iki senedir bu işi özenerek yaptığını, o nedenle kokorecinin herkes tarafından çok sevildiğini ifade eden İbiloğlu, “Bir kez gelen müşteri yarım ekmek yedikten sonra ‘kokoreç şişi’ alarak evine de götürüyor” dedi.

FİYATLARI ÇOK UYGUN

FİYATLARININ her bütçeye hitap ettiğinin altını çizen İbrahim İbiloğlu, çevre ilçelerdeki kokoreç fiyatlarının tavan yaptığını anlatarak, buna rağmen kendilerinin uygun fiyat politikası sürdürdüklerini kaydetti. “Yarım ekmek kokoreç 50 TL, piştikten sonra her biri 3 kg gelen şiş kokoreç ise sadece 500 TL, 1 kg pişmiş kokoreç ise 200 TL’ye satıyoruz” şeklinde konuştu.

KENDİ SUYUNDA HAZIRLANAN KELLEPAÇA VE ORJİNAL KEMİK SUYU DA MENÜDE YER ALIYOR

ÖZELLİKLE hafta sonları ve akşam saatlerinde büyük ilgi gördüklerini, Bayındır, Tire ve Torbalı’ya çok kısa mesafede olduklarını anlatan İbiloğlu, “Torbalı’ya sadece 15 km uzaklıktayız ve gece saat 01.00’e kadar açığız” dedi. İşletmenin menüsünde ayrıca kendi suyunda hazırlanan kellepaça çorbası ve orijinal kemik suyu da bulunuyor. Kokoreççi İbo İletişim: 0 554 456 83 09

 

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.