SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Kızılay’dan Torbalı’da 3 bin çocuğa bayramlık

Bu haber 08 Nisan 2022 - 23:24 'de eklendi.

Kısa bir süre önce Ömer Günaydın başkanlığında kurulan Türk Kızılayı Torbalı şubesi, bu bayramda çocukların yüzünü güldürecek.

TÜRKİYE’NİN giyim firması LC Waikiki ile ortaklaşa gerçekleştirilen proje kapsamında Torbalı’daki 3 bin çocuğa bayramlık dağıtılacak

TÜRK Kızılayı Torbalı şubesi bayramda çocukların yüzünü güldürecek. LC Waikiki firmasının desteği ile Ramazan Bayramı öncesinde ilköğretim çağındaki 3 bin çocuğa bayramlık kıyafet dağıtılacak. Kıyafetler bugün Kuşçuburun’da düzenlenen tören ile okul yetkililerine teslim edildi.

OKULLARA TESLİM EDİLDİ

KUŞÇUBURUN’DA gerçekleşen tören sonrası bir açıklama yapan Türk Kıızılayı Torbalı Şube Başkanı Ömer Günaydın, “Türk Kızılayı Torbalı Şubesi olarak, bağışçımız LC Waikiki firmasının destekleriyle, Torbalı’mızdaki ilkokul ve orta okullarda öğrenim gören 3 bin öğrenciye bayramlık kıyafet desteğinde bulunduk. Öğrencilerimizin bayramlık kıyafetlerini, Kuşçuburun Barbaros Ortaokulu’nda düzenlenen etkinlikte okul müdürlerimize ve öğretmenlerimize teslim ettik” ifadelerini kullandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.