SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Kızılay ve Kaymakamlık sosyal market kurdu

Bu haber 23 Şubat 2023 - 1:02 'de eklendi.

Türkiye’yi sarsan deprem felaketinin ardından harekete geçen Türk Kızılayı Torbalı Şubesi, ilk günden bu yana birçok kampanyaya imza attı. Deprem bölgesine onlarca tır yardım gönderen Türk Kızılayı Torbalı Şubesi, deprem yaralarını sarmaya devam ediyor.

Kızılay, şimdi de Kaymakamlıkla birlikte Torbalı’da hizmete açtığı sosyal market ile depremzede ailelere yardım elini uzattı. Torbalı halkına bağış çağrısında bulunan Türk Kızılay Torbalı Şube Başkanı Ömer Günaydın, “Hayırsever vatandaşlarımızın bağışları ile kampanyamızı büyütmeye devam ediyoruz. Depremzede ailelerimizi yalnız bırakmayacağız” dedi.

İLK GÜNDE 90 AİLEYE ULAŞTILAR, YARDIMLARINIZI ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİ’NDE BULUNAN SOSYAL MARKETE GETİREBİLİRSİNİZ

Günaydın, yaptığı açıklamada, “Çok kıymetli Torbalı halkı, Türk Kızılay Torbalı Şubesi olarak, Torbalı Kaymakamlığımız ile işbirliği içerisinde ilçemize gelen depremzedelerimiz için açtığımız Sosyal Market ilk günde 90 aileye, toplamda 345 depremzede vatandaşımıza ihtiyaçlarını karşılamaları noktasında hizmet verdi. Sosyal Marketimiz, Torbalı İlçe Emniyet Müdürlüğünün bitişiğinde bulunan Torbalı Endüstri Meslek Lisesi’nin Kapalı Spor Salonu’nda bulunuyor. Yoğunluğumuz artarak devam ediyor. İlçemize gelen yüzlerce depremzede aile bulunmakta. Siz değerli hemşehrilerimize iki tür çağrıda bulunuyoruz. Birinci çağrımız, bağış çağrısı. Bu markete, her türlü kullanılmamış kıyafeti (ikinci el kıyafet kabul edemiyoruz), ayakkabı, kişisel hijyen ürünleri, bebek bezi, deterjan, ilaç, gıda kolisi getirip bağışlayabilirsiniz. Bağışlarınıza ihtiyacımız var. Getirdiğiniz bağışları reyonlarımıza koyalım, ihtiyaç sahibi ailelerimizin yüzü gülsün. Marketten evinize alışveriş yaparken bir ürün fazla alın, onu bize getirin biz de depremzede ailelerimize verelim. Gönlünüzden kopan miktarda bir bağış yapmanız, bu büyük hizmetin bir parçası olmanız bizleri bahtiyar edecek, çalışmalarımızda bize güç verecektir. Lütfen bizi yalnız bırakmayın” ifadelerini kullandı.

SİZ DE GÖNÜLLÜ OLABİLİRSİNİZ

Günaydın, “İkinci çağrımız, gönüllü çağrısı. Burada raflar, reyonlar sürekli doluyor boşalıyor. Büyük bir sirkülasyon var. Bize yardıma gelecek çokça gönüllüye ihtiyacımız var. Gönüllü olarak iyiliğin yayılmasına katkıda bulunun. Sizi bekliyoruz” şeklinde çağrıda bulundu. Yardımda bulunmak isteyenler veya gönüllü olarak katkı koymak isteyenler, 0 545 650 70 15, 0 537 877 81 79 ve 0 532 525 90 09 numaralı telefonlardan Kızılay yetkilileri ile irtibata geçebilir

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.