SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Kızılay, Torbalı’da sosyal market açıyor

Bu haber 20 Şubat 2023 - 0:10 'de eklendi.

Kızılay’ın kurumsal bağışçısı olan LC Waikiki tarafından Torbalı şubesine bağışlanan bir tır dolusu kıyafet, ilçemize ulaştı.

TORBALI Endüstri Meslek Lisesi’nin Spor Salonu’nda, ilçemize gelen depremzede misafirlerine hizmet vermek üzere Türk Kızılay’ı Torbalı Şubesi ‘Sosyal Marketi’ni açıyor.

SALI günü itibariyle hizmet vermeye başlayacak olan Türk Kızılayı Torbalı Şubesi Sosyal Marketi’nde tamamen yeni, mağaza ürünleri yer alacak.

ŞUBE Başkanı Ömer Günaydın, Gönüllerimiz harıl harıl çalışıyor, gelen ürünleri tasnif edip kategorilendirecekler. İyilik yapmak isteyen herkesi buraya bekliyoruz. Gelin, bu iyilik marketini hep birlikte kuralım. Gönüllülere, buradaki çalışmada bize yardımcı olacak güzel insanlara ihtiyacımız var. Sizi bekliyoruz iyi insanlar!” şeklinde konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.