SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Kızılay, tencereleri dolduracak

Bu haber 10 Nisan 2022 - 23:55 'de eklendi.

Türk Kızılayı Torbalı Şubesi, “Tencereni Kızılay Doldursun” projesi kapsamında, ilçedeki 5 ayrı mahallede 10 bin kişilik iftar yemeği dağıtacak.

İLK iftar yemeği dağıtımını 11 Nisan Pazartesi günü Cumhuriyet Mahallesi’nde muhtarlık önünde gerçekleştirecek olan Kızılay ekibi, 12 Nisan Salı günü Atatürk Mahallesi muhtarlık önünde, 14 Nisan Perşembe günü Çaybaşı Yeni Mahalle’de, 15 Nisan Cuma günü Ayrancılar Fevzi Çakmak Mahallesi’nde bulunan Anadolu İmam Hatip Lisesi bahçesinde, 16 Nisan Cumartesi günü ise Muratbey Mahallesi İbrahim Kesici Bulvarı’nda iftar yemeği dağıtacak.

HEDEF, İFTAR YEMEĞİNİN EVLERDEKİ SOFRALARA GİTMESİ

TÜRK Kızılayı Torbalı Şubesi’nin iftar yemeği dağıtımında masa-sandalye düzeni olmayacağı açıklandı. Vatandaşlardan evlerinden tencerelerini getirmelerini rica eden Kızılay yöneticileri, gerçekleştirecekleri yemek ikramının evlerdeki sofralara ulaşması için böyle bir yönteme gidildiğini belirttiler. Vatandaşlara çorba, pilav, kavurma, ekmek ve su dağıtacaklarını ifaden eden Kızılay yöneticileri, her mahallede 2 bin olmak üzere 5 mahallede toplamda 10 bin kişiye iftar yemeği dağıtacaklarının altını çizdi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.