SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Kızılay, Avukat Songül için kan topladı

Bu haber 19 Ekim 2023 - 22:39 'de eklendi.

Torbalı’da mesleğinin yanı sıra mütevazi kişiliği ve yaşam enerjisi ile bilinen başarılı avukat için dün ilçede kan topladı.

DONÖR olmak isteyenler için de Torbalı’daki avukatlar adeta seferber oldu. Türk Kızılayı ile gerekli görüşmeleri yapan avukatların, girişimi sonucu bugün Merkez Cami’nin bahçesinde Kızılay donör olmak isteyenlerden kan aldı. Donör olmak isteyenlerden 3 tüp kan aldı.

SADECE 3 tüp kan ile benzer durumda nakil bekleyen kişilere can olunabilineceğini hatırlatan meslektaşları, “Lösemi tedavisi gören meslektaşımız için çok acil ilik nakli gerekmektedir. Donör olmak isteyen 18-50 yaş aralığında,  Her hangi bir sağlık sorunu olmayan (Hepatit B, Hepatit C ve Sifiliz hastalığı geçirmemiş olan, kronik hastalığı bulunmayan, kanser, HIV ( AIDS ) tanısı almamış) kişiler kan vermeye verebilir. Bugün burada kan veren herkese teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.