SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Kızılay Anaokulu’nda Yerli Malı Haftası kutlandı

Bu haber 21 Aralık 2023 - 23:37 'de eklendi.

Zeliha Ömer Genç Kızılay Anaokulu tarafından Yerli Malı Haftası etkinliği düzenlendi. İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Fırat Annak da programa katılan isimler arasındaydı.

“EMEĞİ geçen okul idaresini, öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ederiz” diye konuşan Annak, etkinliğe katılan öğrencilere Türkiye’de üretilen yerli ürünleri kullanmaları hususunda tavsiyede bulundu.

YERLİ malı tüketmenin ülke ekonomisine yaptığı katkı ile çocukları bilinçli tüketim konusunda aydınlatmanın önemine vurgu yapan Annak, “Hem kültürel hem dini boyutu olan bu önemli günde biz de yavrularımız ile beraber olmak istedik. Çocuklarımıza ülkemizin kendine ait olan ürünlerinin kullanılmasının gerekliliğini, Rabbimizin bizim için yarattığı nimetlerin çeşitliliğinden ve bu nimetler için Allah’a teşekkür etmemiz gerektiğini evlatlarımıza bir kez daha hatırlattık. Ayrıca bu nimetleri israf etmeden tüketmek gerektiğini, günümüzün en büyük problemlerinden olan israfın önüne geçmek adına çocuklarımızı bilinçlendirdik” ifadelerini kullandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.