SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Kızılateş Sürücü Kursu’ndan Jandarma destekli eğitim

Bu haber 22 Mayıs 2023 - 4:09 'de eklendi.

İlçenin ve bölgenin en başarılı sürücü kurslarından birisi olan Elit Kızılateş Sürücü Kursları bir ilke imza atarak jandarma destekli pratik eğitim gerçekleştirdi. A2 sınıfı sürücü adayları özelinde yapılan eğitim, diğer sınıf sürücü adaylarına da açık gerçekleştirildi

Torbalı’da son zamanlarda yaşanan ve ölümle sonuçlanan motosiklet kazaları ilçede oldukça fazla canın yanmasına neden olmuştu. Bu konuya dikkat çekmek ve başta aday sürücülerde farkındalık yaratmak için kolları sıvayan Kızılateş Sürücü Kursları, ilçede bir ilke imza atarak jandarma destekli bir eğitim gerçekleştirdi. Muratbey Mahallesi’nde bulunan sürüş ve sınav parkurunda gerçekleşen eğitimde Torbalı ilçe Jandarma Komutanlığı’nda görev yapan trafik ekipleri, A2 ehliyet adayları başta olmak üzere tüm sınıf ehliyet adaylarına yönelik bilgilendirme çalışmasında bulundu.

Kızılateş Sürücü Kursları öncülüğünde gerçekleşen eğitimde ekipler, motosiklet ve bisiklet sürücülerine ilişkin farkındalık, trafik kurallarına uymanın önemi, emniyet kemerinin önemi ve aşırı hızın neden olduğu sonuçlar konu başlıklarında aday sürücülere eğitim verdi.

JANDARMA EKİPLERİ, PARKUR ALANINDA EĞİTİM VERDİ

Eğitime ilişkin açıklamada bulunan Elit Kızılateş Sürücü Kursu Müdürü Elif Özdere, “İlçemizde ne yazık ki son zamanlarda can yakıcı kazlar yaşanmaya devam ediyor. Özellikle motosiklet sürücülerinin ciddi ölüm tehlikesi atlattığı ve ne acı ki yaşamını yitirdiği bu kazalar karşısında ‘ne yapabiliriz de bu durum karşısında bir farkındalık yaratabiliriz’ diye düşünmeye itti. Nitekim konuya ilişkin İlçe Jandarma Komutanlığımızın desteği ile A2 sınıfı ehliyet aday sürücülerimiz özelinde bir eğitim gerçekleştirdik.

Eğitimde motosiklet ve bisiklet sürücülerine ilişkin farkındalık başta olmak üzere, emniyet kemerinin ve trafik kurallarına uymanın önemi ve aşırı hızın neden olduğu sonuçlara ilişkin gerçekleştirdiğimiz eğitim, aday sürücülerimiz tarafından ilgi ile takip edildi. Bizlere destek olan jandarma personelimize teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı. Özdere öte yandan jandarma ve polis destekli eğitimlerin teorik derslerde de yapılabilmesi için talepte bulunduklarını ifade etti.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.