SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Kızılateş Sürücü Kursu’nda indirimli fiyatlar cezbediyor

Bu haber 01 Mart 2024 - 23:41 'de eklendi.

Torbalı’nın başarılı sürücü kursları arasında yer alan Elit Kızılateş Sürücü Kursu, içinde bulunduğumuz bahar ayları nedeniyle indirimli fiyatlarıyla herkesi ehliyet sahibi yapacak. Bahar ayına özel Mart sonuna kadar fiyatlarda indirim yapan kurumun kampanyasının büyük ilgi görmesi bekleniyor

İŞ makinesi, SRC, ağır vasıta ve motorda yüzde 100 başarı sağlayan ve B sınıfı ehliyet almak isteyen kursiyerlerde de yüzde 89 başarıya ulaşan Kızılateş’in eğitim politikaları parmak ısırtıyor. Kurs Müdürü Elif Özdere, “Başarı tesadüf değildir” dedi.

ELİT Kızılateş Sürücü Kursu Torbalı’nın yanı sıra Kemalpaşa, Ayrancılar ve Manisa Turgutlu şubeleri ile hizmet veriyor. Bu şubelerde A1, A2, A, B, D, C, CC, CE ve engelli otomatik sürücü ehliyetlerini veriyor. Ayrıca firmanın kendisine ait iş makinesi ile kurs eğitimlerinin yanı sıra SRC belgeleri de verebiliyor.

ARAÇ FİLOSUNU DA YENİLEDİ

ELİT KIZILATEŞ Sürücü Kursu, bünyesinde hizmet verdiği araç filosunu da bir süre önce yenilemenin yanı sıra son model motosikletler de alarak filosuna dahil etti.

ÖZDERE: ‘BAŞARILARIMIZ TEDADÜF DEĞİL’

KURUCU Temsilcisi Elif Özdere, başarılarının tesadüf olmadığını, iyi eğitimin iyi sonuçlar getirdiğinin altını çizdi. Kızılateş Sürücü Kursu’nun Torbalı’da değil tüm şubelerinde de aynı başarıları elde ettiğini ve bu başarıyı istikrarlı bir şekilde sürdürmenin mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi. Kızılateş Sürücü Kursu: 0232 856 65 35

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.