SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Kişiye özel ölçülü mobilya üretmeye başladı

Bu haber 29 Eylül 2022 - 5:07 'de eklendi.

Hizmet verdiği 8 yıl boyunca ilçe halkının gönüllerini fetheden Simge Koltuk, kurulduğu günden bu yana koltuk tamiri üzerine hizmet veriyordu. Deneyimli firma şimdi de, koltuk imalatı yapmaya başladı.

ALINAN siparişe göre hazırladığı koltukları tam memnuniyet ile müşterilerine teslim eden Simge Koltuk sahibi Ahmet Dokur, “Firmamız artık özel ölçülü imalat da yapacak. Müşteri dilediği modeli söyleyecek veya fotoğrafını bize gösterecek. Birebir aynısını imal edip teslim edeceğiz” diye konuştu.

KOLTUK TAMİRATI YAPMAYA DEVAM EDECEK

DOKUR, “Geniş kumaş seçeneği ile tüm müşterinin isteklerine cevap verecek hizmet arayanlar bizi tercih ediyor. Evlerin tüm odalarındaki kumaş, hasır deri, suni deri kaplama her türlü koltuk, çekyat, sandalye, puf ve özel mekânlar en yeni tekniklerle tamiri ve restorasyonu da yapmaya devam ediyoruz” dedi.

ÖZEL ölçüler, yepyeni desenler ile eski koltukların modern bir hal aldığını söyleyen Dokur, “Yıllardır sektörümüzde edindiğimiz tecrübe ile koltuk tamiri ve süsleme hizmetinde çığır açan yeniliklerin altında imzamız bulunuyor. Eski koltuklara yaptığımız modern ve kişiye özel desenler, geri dönüşüm ile nasıl muhteşem bir koltuğun nasıl yapılabildiğinin kanıtı niteliğindedir. Yıllardır sektördeki kalitemiz ile kendi müşteri portföyümüzü oluşturmanın yanı sıra her geçen gün aldığımız siparişler ile bu hizmetin daha fazla insana ulaşmasını sağladık” şeklinde konuştu. Ahmet Dokur İletişim: 0 535 842 38 41

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.