SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Kışın ortasında hem yüzme keyfi yapıyor, hem de ağrılardan kurtuluyorsunuz

Bu haber 01 Aralık 2022 - 2:55 'de eklendi.

Tepeköy Mahallesi İsmetpaşa Caddesi üzerinde faaliyet gösteren Şirinler Turizm, kış aylarının gelmesi ve havaların soğumasıyla birlikte termal turlara başladığını duyurdu.

İLÇENİN en köklü ve güvenilir turizm acentesi olan Şirinler’in başlattığı termal turlar için Aralık rezervasyonları şu sıralar dolmuş durumda. Ocak ve Şubat aylarında düzenlenecek turlar için kayıtları almaya başlayan Şirinler Turizm’in sahibi Tamer Özev, sağlık turizmine ağırlık verdiklerini anlattı.

TORBALILILAR TERMALLERİ SEVİYOR

DENİZLİ Belek’te bulunan termallerde, 3 gün konaklamalı turlara yoğun ilgi gösterildiğini anlatan Özev, “Vatandaşlarımız termal turlara ilgi gösteriyor. Torbalılı orta yaştaki vatandaşlar sağlığına önem veriyor. Ağrı ile bu turlara katılanlar sağlam bir şekilde evlerine geri dönüyor” diye konuştu.

‘SICAK SUYUN İÇİNDE HEM KEYİF YAPIYORSUNUZ HEM DE AĞRILARDAN KURTULUYORSUNUZ’

TERMALLERİN ağrılara iyi geldiğini ve bu nedenle kış aylarında vatandaşların tercih ettiğini söyleyen Şirinler Turizm’in sahibi Tamer Özev, “Termal için kış mevsiminde yüzme keyfi yaşıyorsunuz diyebiliriz. Havanın ne kadar soğuk olduğu önemli değil, sıcak suyun içinde hem keyif yapıyorsunuz hem de ağrılardan kurtuluyorsunuz” diye açıklamalarda bulundu. Şirinler Turizm İletişim: 0 536 775 65 39

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.