SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Kışı sıcak geçirmek isteyenlere Daikin’den muhteşem kampanya

Bu haber 12 Aralık 2021 - 23:53 'de eklendi.

klimlendirmenin uzman markası Daikin Torbalı Polat Teknik, kışı sıcak geçirmek isteyenleri mutlu edecek bir kampanya başlattı. Yüzde 20 indirimin uygulanacağı kampanya 31 Aralık’a kadar devam edecek

İKLİMLENDİRMENİN uzman markası Daikin, kışı sıcak geçirmek isteyenleri mutlu edecek bir kampanya başlattı. Daikin’in üstün teknoloji ve enerji verimliliğine sahip cihazları ile iklimlendirmede tasarruf ve konfor arayanları buluşturacak 2021 yılsonu kampanyası, 31 Aralık tarihine kadar yüzde 20 indirim sunuyor.

TORBALI bayisi olan Polat Teknik Ertuğrul Mahallesi Mithatpaşa Caddesi girişinde yer alıyor. Kampanyadan faydalanmak isteyenler 31 Aralık’a kadar Mithatpaşa Caddesi’nin girişinde yer alan Polat Teknik’e giderek klima alabilecek.

DÜNYA iklimlendirme sektörünün öncü markası Daikin, kış sezonunu sadece geniş bir ürün gamı ile değil, müşterilerini mutlu edecek indirimlerle karşıladı. Üstün teknolojik özelliklere sahip klimaları ile dört mevsim iklimlendirme konforu sunan Daikin, 2021 yılını yüzde 20 indirim kampanyası ile uğurluyor.

KIŞ aylarında ısıtma konforunun klima ile kesintisiz olarak sağlanabileceğine dikkat çekmek amacıyla başlatılan kampanya hakkında bilgi veren Polat Teknik sahibi Sezgin Polat, “Bir yandan enerji tasarrufu yapıp, diğer yandan kışı sıcak, yazı serin serin yaşamak isteyenler Daikin’in 2021 yıl sonu indirim kampanyasından 31 Aralık tarihine kadar yararlanabilecek” diye konuştu. Tüm kredi kartlarına taksit olanağı sunduklarını anlatan Polat, bu avantajdan yararlanmak isteyenleri klima sahibi yaptıklarını söyledi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.