SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Kısa sürede ambalaj işinde ‘sözü geçen’ firmalardan oldu

Bu haber 15 Temmuz 2022 - 22:59 'de eklendi.

Torbalı’da 10 yıldır emlakçılık yapan ve Emir Özbakır Gayrimenkul Danışmanlığı firmasını işleten deneyimli emlakçı Emir Özbakır, geçtiğimiz aylarda ambalaj işine girmişti. Deneyimli işletmecinin mekanı yoğun ilgi görüyor.

YAPTIĞI emlak alım satım işleriyle ve başarılı performansı ile adını duyuran Emir Özbakır, geçtiğimiz aylarda Alpkent Mahallesi Naci Tuncel Bulvarı üzerinde ‘Emir Ambalaj’ adlı firma açmıştı. Depo alanıyla birlikte 450 metrekare büyüklüğe sahip olan işletmede, köpük tabak çeşitleri, spenser, peçete, kağıt havlu, sızdırmaz kaplar, unlu mamulleri kutuları, pasta-pide kutuları ve envai çeşit ambalaj çeşitleri satılıyor.

KISA sürede kendisini ispatlayan firma Torbalılı vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor. Uygun fiyatlı ürünleriyle fark yaratan Emir Özbakır Ambalaj, piyasada sözü geçen firmalar arasındaki yerini de aldı. Toptan ve perakende satış yapan Emir Ambalaj, ayrıca dileyen müşterilerinin ayağına kadar alınan malzemeleri götürüyor.

TORBALI’DA bu alanda gördüğü eksikliği gidermek amacıyla bu işe de girdiğini anlatan Emir Özbakır, “İlçemiz gün geçtikçe büyüyen ve hızla gelişen bir ilçe konumunda… Dolayısıyla buna oranla ihtiyaçları da bir o kadar artıyor. Ambalaj alanında da yaşanan ihtiyacı gidermek amacıyla biz de bu işe girmeye karar verdik. Yaklaşık 2 aylık süre zamanında ne kadar doğru bir karar verdiğimizi gördük. Tüm halkımızı sattığımız ürünleri görmeleri için işletmemize bekliyoruz” şeklinde konuştu. Emir Özbakır İletişim: 0 507 360 75 71

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.