SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Kısa süre önce açıldı ama ilgi büyük

Bu haber 07 Şubat 2018 - 7:28 'de eklendi.

Geçtiğimiz ay kapılarını açan Doğar Mobilya’nın eşsiz ürünleri, evini yenilemek ve evlenen çiftlerin aradığı tüm mobilya ürünlerini bulabilecekleri bir mekan olarak göze çarpıyor

GEÇTİĞİMİZ haftalarda Torbalı Caddesi üzerinde kapılarını açan Doğar Mobilya, fark yaratan ürünleriyle kısa sürede Torbalı halkının ilgisini çekmeyi başardı. 3 katlı devasa mağazasında 500’ün üzerinde parça ürününü müşterilerine sunan Doğar Mobilya, evini yenilemek ve evlenen çiftlerin aradığı tüm mobilya ürünlerini bulabilecekleri bir mekan olarak göze çarpıyor. Koltuk, yatak odası, masa-sandalye, salon takımları, yaşam üniteleri, mutfak masaları ve orta sehpalar gibi ürünlerin satışını gerçekleştiren Doğar Mobilya’nın Müdürü Faruk Aydar, “Açılmamızın üzerinden kısa süre geçmesine rağmen büyük ilgi görüyoruz” diye konuştu.

KALİTELİ, MODERN VE KONFORLU ÜRÜNLER

TORBALI halkının evdeki dekorasyon ihtiyacını en uygun fiyatlarla karşılayan Doğar Mobilya, kısa sürede ilçenin en önemli mobilya alışveriş merkezlerinden biri haline geldi. Yeni evlenecek ve evinin eşyasını yenileyecek olan vatandaşlara uygun kampanyalar sunan Doğar Mobilya’nın Müdürü Aydar, “Sınırlı olan kampanyalarda evlenecek olan ve evini yenilemek isteyenlere büyük indirimler yapıyoruz” diye konuştu. Doğar Mobilya, kaliteli, modern ve konforlu ürünleriyle de dikkat çekiyor.

KALİTEYİ UCUZA VERİYORUZ

HER kesimden müşteri kitlesine sahip olan mağaza, geniş ürün yelpazesine sahip. Perakende alanında hedef büyüttüklerini dile getiren Faruk Aydar, “Fiyat konusunda rakip tanımıyoruz. Torbalılılılara kaliteyi ucuza veriyoruz. Her kesime uygun ürünlerimiz var. Bize uğramadan mobilya almayın” dedi. Farklı tarzda tasarımları güncel mobilya modellerini müşterilerine sunan firma, Torbalı halkının yatak odası takımlarından yemek odası takımlarına, koltuk ve yaşam ünitelerine kadar her türlü ihtiyacını karşılıyor.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.