SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Kış gelmeden araç bakımlarınızı mutlaka yaptırın!

Bu haber 26 Ekim 2022 - 23:54 'de eklendi.

Alanında uzman personellerin çalıştığı Fenix Garage, kış mevsimi öncesinde araçların muhakkak bakımdan geçmesi gerektiğini vurguladı. İşletme sahibi Abdullah Güncan, araçlarda bakımların yapılmaması durumunda ciddi sıkıntıların yaşanabileceği ve araç bakımlarının ihmal edilmemesi gerektiğini kaydetti

FENİX Garage, verdiği hizmetle Torbalı’da çıtayı yükseltti. Alanında uzman personellerin çalıştığı Fenix Garage, müşteri memnuniyetini birinci planda tutuyor. Bünyesinde verdiği birbirinden önemli hizmetlerin yanı sıra Castrol’ün de anlaşmalı servisi olarak hizmet veren Fenix Garage, yaklaşan kış öncesinde hayati uyarılarda bulundu. İşletme sahibi Abdullah Güncan araçlarda bakımların yapılmaması durumunda ciddi sıkıntıların yaşanabileceği ve araç bakımlarının ihmal edilmemesi gerektiğini kaydetti.

KIŞ bakımlarına başladıklarını belirten Güncan, “Malum kış ayları geldi. Kış aylarında sürücüler araçlarına bakım yapması lazım. Aracın yağı, suyu, antifrizi ve alt takımların kontrol edilmesi iyi olur. Sürücüler soğuk havalarda yolda kalmamaları için araç bakımını yaptırmaları gerekir. Bu bakımlar her zaman çok önemlidir. Antfiriz koyulmadığı zaman soğuk havalarda motor suyunun donma riskinin yanı sıra antifrizin kireci önleme özelliği de bulunmaktadır. Motor bloğunda su hortumlarında oluşacak olan kirlenme ve kireçlenmeyi de önler.” dedi.

ARAÇ bakımının hayati öneme sahip olduğunu vurgulayan genç işletmeci, “Bakımı yapılmayan araçlar motorun indirilmesine bile sebep oluyor. Normal bir aracın bakım ücreti yaklaşık bin ila 2 bin lira arasındadır. Ama bakım yapmadığınız zaman en ufak bir arızada yaklaşık 15-20 bin liraya yakın bir masraf çıkabiliyor. Özellikle sürücüler aracın yağını, suyunu, antifrizini ve alt bakımlarını muhakkak kış öncesi kontrol edip en yakın bir servis ya da sanayiye gitmelidir. Çünkü araç bakımı hem hayati önem taşıyor hem de yüksek masrafların çıkmasını önlüyor” ifadelerini kullandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.