SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

‘Kış Eğitim Seferberliği’ kapsamında üreticilerle bir araya geldiler

Bu haber 17 Kasım 2021 - 1:30 'de eklendi.

Subaşı Mahallesi’nde Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şube Müdürü Engin Altunoğlu, Çayır Mera – Yem Bitkileri Şube Müdürü Ali Bal ve Torbalı İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü teknik personeli ile Kış Eğitim Seferberliği kapsamında üreticilerle bir araya geldi.

TORBALI İlçe Tarım ve Orman Müdürü Gökhan Aktaş, “İl Müdürümüz Mustafa Özen öncülüğünde pandemi periyodunun kuvvetli koşullarında yaptığımız eğitim, ziyaret, toplantı, demonstrasyon, tarla günü üzere etkinliklerde ve çevrimiçi platformlar üzerinden gerçekleştirdiğimiz eğitim çalışmalarında il genelinde 91 binin üzerinde çiftçimize ulaştık.

TOPLUMSAL medya üzerinden gerçekleştirdiğimiz ve tarımın her alanında uzman işçimiz tarafından yapılan yayınlarda ise 1 milyonun üzerinde bireye erişim sağlandı. Köylerimizde üreticimizin işinin olmadığı saatlerde planladığımız eğitim programımızla üreticilerimizle yan yana, omuz omuza ilçe tarımını en düzgün noktaya taşımak için çalışmalar yapmaya devam edeceğiz.

HER eğitimimize olduğu üzere eğitimlerimize iştirak sağlayan yeniliğe, yeni bilgilere, öğrenmeye açık üreticilerimize teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.