SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Kırsalda çamur çilesi bitmiyor

Bu haber 25 Aralık 2021 - 23:03 'de eklendi.

Arslanlar Mahallesi sınırları içerisinde yer alan sulama havuzunun çevresindeki yerleşim yerlerine giden yollar, çamurdan geçilmez hale geldi. Yolu her gün kullanmak zorunda kalan vatandaşların araba ve traktörlerinde maddi hasarlar meydana gelmeye başladı

TORBALI’DAKİ bozuk yollarla ilgili şikayetlerin ardı arkası kesilmiyor. Yollardaki çukurlar ve bozulmalar araç sürücülerine zor anlar yaşatırken, yağmur yağması durumunda arabalar gitmekte zorluk çekiyor.

CADDE, bulvar ve ara sokaklarda görmeye alışık olduğumuz çukurların onarılması için ekipler çalışma başlattı. İlçe merkezindeki yollardaki sorunlar yavaş yavaş giderilirken, Arslanlar Mahallesi sınırları içerisinde yer alan sulama havuzunun çevresindeki yerleşim yerlerine giden yollar, çamurdan geçilmez hale geldi.

İLÇE merkezinde bozulan yollar yoğun trafik nedeniyle hemen onarılarak araçların kullanımına daha kısa sürede açılıyor. Fakat ilçenin merkezine kilometrelerce uzak olan köy yolları ise her zaman istenilen ölçüde düzgün olmuyor. Köy yolları genellikle çevredeki fabrikalara giden yüksek tonajlı araçların, iş makinelerinin ve traktörlerin kullanmasıyla yıpranma oranı diğer yollara göre daha fazla oluyor.

TEHLİKELİ virajları ve dik rampalarıyla araç sürücülerinin dikkatli kullandığı köy yollarındaki bozulmalar vatandaşların tepkisini çekiyor. Arslanlar Mahallesi sulama havuzunun çevresindeki 18 eve, tarım arazilerine ve hobi bahçelerine giden yol, yağan yağmur sonucunda çamur deryasına döndü. Yolda traktörlerin bile zorlukla ilerlediği gözlemlendi. Arabalarıyla yoldan geçemeyenlerin araçlarını bırakarak yürümek zorunda kaldığı öğrenildi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.