SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Kırsal kesimdeki emlak işleri AKG Emlak’dan sorulacak

Bu haber 18 Ekim 2023 - 8:01 'de eklendi.

Torbalı Sanayi Sitesi’nde faaliyet gösteren Akengin Makine’nin sahibi olan Aziz Akengin ile bölgede emlakçılık işleriyle ilgilenen Mustafa Kemal Yıldırım, Karakuyu Gazi Mustafa Kemal Mahallesi’nde emlak ofisi açtı.

MAHALLEDE bulunan Mustafa Kemal Atatürk Caddesi üzerinde (Dirmil yolu) bulunan ofisini önceki gün itibariyle açan ikili, her türlü emlak alım satım ve komisyon işlerinin yanı sıra çelik konstrüksiyondan çatı ve prefabrik ev, çevre düzenleme işleri de yapacak. Sattıkları arazinin üzerine A’dan Z’ye kadar yaşanabilecek çelikten konut imalatı da yaptıklarını anlatan Yıldırım, detaylı bilgi almak isteyenleri beklediklerini dile getirdi.

‘ÇÖZÜM ORTAĞINIZ OLACAĞIZ’

SATTIKLARI gayrimenkulün arkasında olduklarını, sattıktan sonra bir daha müşteriyle iletişime geçmeme gibi bir durum yaşamalarına izin vermediklerini söyleyen Mustafa Kemal Yıldırım, “Sattığımız malın her daim arkasındayız. Müşterinin sorun ve sıkıntılarında kendisinin çözüm ortağı olacağız. AKG Emlak, ‘önce güven’ parolasıyla kuruldu. Müşterilerimize önce güven vereceğiz” şeklinde konuştu. Mustafa Kemal Yıldırım İletişim: 0 553 164 23 93

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.