SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Kırmızı Şeytanlar Türkiye Kupası’nda elendi

Bu haber 13 Ekim 2023 - 10:27 'de eklendi.

TFF 2.Lig’de mücadele eden İzmir temsilcisi Altınordu, Ziraat Türkiye Kupası maçında Burdur Mehmet Akif Üniversitesi Spor’a evinde 1-0 kaybetti.

TFF 2’NCİ Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden kırmızılı lacivertliler kötü gidişata son veremedi. İzmir ekibi TFF 1. Lig’den düştükten sonra alt sıralardan kurtulamadı. İzmir temsilcisi üst üste aldığı ağır mağlubiyetlerden sonra Ziraat Türkiye Kupası’nda Torbalı’daki sahasında Burdur MAKÜ Spor’a 1-0 kaybederek turnuvaya veda etti.

ALTINORDU, Ziraat Türkiye Kupası 2’nci Turu’nda Bölgesel Amatör Lig temsilcisi Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Gençlik Spor Kulübü’ne evinde 1-0 mağlup olarak erken elendi. Torbalı Metin Oktay Yerleşkesi Serpil Hamdi Tüzün Sahası’nda oynanan mücadelenin ilk yarısı golsüz sona erdi.

KIRMIZI ŞEYTANLAR SİFTAH YAPAMADI

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta galibiyet alamayan Kırmızı Şeytalar siftah yapamadı. Altınordu, Nazilli Belediyespor, Beyoğlu Yeniçarşıspor ve Ankarademirspor’a kaybederken, Bursaspor, Bucaspor 1928 ve son olarak da Adıyaman FK ile berabere kaldı. Altınordulu taraftarlar yönetimi sosyal medya üzerinden eleştirerek istifaya davet ediyor. Bir zamanlar Türk futbolunun lokomotifi olan Altınordu yetiştirdiği futbolcularla ses getirmişti. Geçen sezon 1. Lig’den düşen kırmızı lacivertliler henüz galibiyet ile tanışamadı. Altınordu, gelecek hafta oynanacak Serik Belediye’yi mağlup ederek galibiyet hasretine son vermek istiyor.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.