SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Kırmızı beyazlı ekibimiz liderlik koltuğuna oturdu

Bu haber 25 Ekim 2022 - 11:01 'de eklendi.

Torbalı’nın güçlü ekibi Torbalıspor, liderliği kimseye bırakmıyor. TORKOS, hafta sonu karşılaştığı Toros Gücü’nü 3 – 1 gibi bir skorla yenerek liderlik koltuğundaki yerini sağlamlaştırdı.

LİG başladığı 1 aylık süre boyunca 4 maça çıkan kırmızı beyazlı ekip, bu maçlarda 3 galibiyet ve 1 mağlubiyet aldı. Toplamda 9 puan toplayan ekibimiz liderlik koltuğunda oturmaya devam etti.

ÖNÜMÜZDEKİ hafta Menderes Belediyespor ile deplasmanda karşılaşacak olan Torbalıspor’da moraller tavan yapmış durumda. Tüm futbolcular sezonu zirvede tamamlayıp, bir üst lige çıkmak istiyor.

TORBALISPOR Kulüp Başkanı Batuhan Arslan ve tüm yönetim, daha da alevli bir şekilde takıma daha büyük destekle şampiyonluk yolunda elini taşın altına koydu.

TEKNİK heyet ise sonuçlardan memnun olduğunu aktarırken, rehavete kapılmadan, puan kaybı yaşamadan yollarına emin adımlarla devam edeceklerini dile getirdiler.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.