SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Kiracı-ev sahibi olayında gelişme: Kiracıyı öldüren ev sahibi değilmiş…

Bu haber 16 Kasım 2023 - 1:03 'de eklendi.

Torbalı ilçesinde, ev sahibiyle yaşadığı kira anlaşmazlığı sonucu çıkan tartışmada kiracıyı öldüren ev sahibi değilmiş! İşte detaylar…

TORBALI ilçesinde, ev sahibiyle yaşadığı kira anlaşmazlığı sonucu çıkan tartışmada, Ahmet Alkan (26) isimli genç adam, ev sahibinin akrabası Halil İbrahim Uludağ (78) tarafından eşi ve çocuğunun gözü önünde vurularak öldürüldü.

KİRACIYI ÖLDÜREN EV SAHİBİNİN AKRABASIYMIŞ

AYRANCILAR Mahallesi’nde korkunç bir olay yaşandı. Karayolları Genel Müdürlüğü’nde tekniker olarak çalışan Ahmet Alkan, eşi ve 2 yaşındaki çocuğu ile birlikte apartmandan çıkarken, Halil İbrahim Uludağ tarafından saldırıya uğradı. Uludağ’ın ev sahibi A.D.’nin akrabası olduğu ve Alkan ile A.D. arasında kira artışı konusunda yaşanan anlaşmazlık sonrasında bu vahim olayın gerçekleştiği öğrenildi.

AHMET ALKAN MÜDAHALELERE RAĞMEN HAYATINI KAYBETTİ

12 KASIM günü saat 15.00 sıralarında meydana gelen bu trajik olay, mahalleyi yasa boğdu. Alkan, Uludağ’ın tabancayla gerçekleştirdiği saldırının ardından ağır yaralandı. Çevredeki vatandaşların hızla jandarma ve sağlık ekiplerine haber vermesiyle olay yerine gelen sağlık görevlileri, Alkan’ı hemen hastaneye kaldırdı. Ancak, tüm müdahalelere rağmen Alkan, hayatını kaybetti. Otopsi işlemlerinin ardından Alkan’ın cenazesi toprağa verildi.

JANDARMA EKİPLERİ ZANLIYI YAKALADI

HALİL İbrahim Uludağ, jandarma ekipleri tarafından kısa sürede yakalandı. Gözaltına alınan Uludağ’ın işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilmesi ve tutuklanması ise adaletin hızlı bir şekilde işlediğinin göstergesi oldu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.