SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Kipa’da bu hafta 3 film birden vizyonda…

Bu haber 03 Ekim 2018 - 11:41 'de eklendi.

BU hafta Torbalı Kipa Sineması’nda biri animasyon olmak zere 3 film birden gösterime girdi. Şüphesiz en ilgi çekecek olan filmlerin başında Göktaşı adlı yerli film geliyor. Göktaşı’nın yönetmen koltuğunda Caner Erzincanlı otururken, Şafak Sezer, Ayhan Taş, Bülent Çolak, Mehmet Esen ve Yılmaz Gruda’nın rol alıyor. Trakya’da Günebakan köyünde yaşayanların en büyük derdi kuraklıktır. Kuralıktan kurtulmanın yollarını arayan köy halkı, yağmur duasına çıkmaya karar verir. Dualar edilir edilmez tüm gözler semaya çevrilir. Herkesin gözü yağacak yağmurdadır. Fakat onlar beklediklerinden bambaşka bir şeyle karşılaşırlar. Gökten yağmur yerine göktaşı parçaları düşer. Herkes şok içerisindedir. Amerikalı, Alman ve Rus ajanlar inceleme yapmak için köye akın etmeye başlar ve incelemek için köylülerden aldıkları göktaşları için ciddi ücret öder. Köyün muhtarı İsmet ise bu işten yararlanmaya kararlıdır ve çeşitli kurnazlıklarla halkın sattıklarından bağış toplar. Halk bir yandan ajanlara yüksek fiyatlarla göktaşlarını satmaya çalışırken bir yandan da muhtarın yaptığı kurnazlıklarla uğraşır. Bu sırada muhtarın şarkıcı olma hayalleri kuran oğlu Bahadır, köye haber yapmaya gelen muhabir Ceylan’a gönlünü kaptırırı. Günebakan köyü bu zamana kadar böyle bir curcuna yaşamamıştır.

KOCA AYAK İLE BÜCÜR DE VİZYONDA

VİZYONA giren bir diğer film ise Türk yapımı Bücür adlı film… Bücür, yoğun bilgisayar becerilerine sahip bir çocuk olan Umut’un annesini bulmak için atıldığı macerayı konu ediniyor. Ultra zeki bir çocuk olan Umut, onuncu yaş gününden önce annesini bulmaya karar vermiştir. Yoğun bilgisayar becerileri sayesinde annesinin izine rastlar ve İstanbul’a gitmenin bir yolunu bulur. Annesini ararken tuhaf bir tesadüf eseri rastladığı Özge ile başlarını büyük bir belaya sokarak maceraya atılacakları Bücür’ün yönetmenliğini 2016 yapımlı El Değmemiş Aşk filmiyle ilk yönetmenlik deneyimini gerçekleştiren Umut Kırca üstleniyor. Vizyona giren son film ise animasyon filmi olan Küçük Ayak adlı film… Yönetmen koltuğuna Karey Kirkpatrick ve Jason Reisig ikilisini oturtan sevimli animasyon filminden Kipa’daki Vizyon Sineması’nda Torbalılı izleyiciler ile buluştu. Her yaşa uygun hikayesi, yıldızlı seslendirme kadrosu ve orijinal müzikleri ise “Küçük Ayak”, duymaya alıştığımız Kocaayak efsanesini tersyüz ediyor ve hikayeyi karşı taraftan anlatıyor. İnsanların varlığına inanan genç ve zeki bir yeti, bu fikrinde diretse de kimseyi kendine inandıramaz. Ancak günün birinde beklenmedik bir şey olur ve karşısına bir insan çıkıverir. Bir “küçükayak” bulduğu haberi sevimli yetimize ün kazandırmanın yanı sıra sevdiği kızın kalbini kazanma şansını da sunar. Ancak bu yeni keşif, sakin yeti topluluğunu, karlı köylerinin ötesindeki büyük dünyada neler olabileceğine dair bir kargaşaya sürükler…

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.