SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Kipa Vizyon Sineması’nda 3 film birden gösterime girdi

Bu haber 11 Kasım 2023 - 17:25 'de eklendi.

Torbalı Kipa Vizyon Sineması’nda bu hafta üç film birden vizyona girdi. Aslan Hürkuş 3: Anka Adası, The Marvels ve Troller Hep Beraber adlı filmler ilçe halkının beğenisine sunuldu.

ASLAN HÜRKUŞ 3: Anka Adası: Anka, bilim insanı Fikret ile birlikte Ege Bölgesi’ndeki bir adada görevdedir. Onların yanında teknik işleri halleden on dört küçük, bir büyük drone vardır. Ancak onlar çalışmalarını ilerletirken adaya bir gök taşı düşer ve yayılan manyetik alan drone’ların canlanmasına neden olur. Yusufçuk liderliğindeki drone’lar, Anka’ya karşı cephe alır ve o dahil tüm uçan araçları emirleri altına almak ister. Anka, onu ele geçirmeye çalışanlardan kaçarken hasar görür ve imdadına Aslan, Hürkuş, Mehmet, Eren ve Zeynep yetişir.

THE MARVELS: Despot Kree tarafından çalınan kimliğini geri alan Carol Danvers yani Captain Marvel, Yüce Zeka’dan intikamını almayı başarır. Ancak yaşanan beklenmedik olayın ardından Carol, dünyanın yükünü sırtlamak zorunda kalır. Zorlu bir görevle karşı karşıya olan Carol, bir Kree devrimcisine bağlı anormal bir solucan deliğine gönderilir. Hayatının değişmesine neden olacak olan bu olay sırasında Carol’un güçleri Kamala Khan yani Ms. Marvel ve Carol’ın ayrı düştüğü yeğeni S. A. B. E. R astronotu olan Captain Monica Rambeau ile karışır. Onlarhep birlikte dünyayı kurtarmak için zorlu bir mücadeleye girişir.

TROLLER HEP BERABER: arkadaşları Branch, Biggie, Tiny Diamond, Cooper, Satin ve Chenille ile birlikte türlü maceralara atılan Poppy’nin hikayesini konu ediyor. Aralarındaki dostluk ve amansız flörtleşmenin ardından Poppy ve Branch sonunda bir çifttir. İlişkileri gelişip, birbirleriyle yakınlaştıkça Poppy, Branch’in gizli bir geçmişi olduğunu keşfeder. Branch bir zamanlar erkek kardeşleri Floyd, John Dory, Spruce ve Clay ile birlikte favori erkek müzik grubu fenomeni BroZone’daymış. Ancak yetenekli Flloyd, bir çift kötü pop star karakteri tarafından kaçırılır. Bu durum üzerine Branch ve Poopy, diğer kardeşlerle yeniden bir araya gelerek Flloy’u kurtarmak için zorlu bir maceraya atılır.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.