SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Kipa Sinema’da vizyona giren ‘Atatürk’ filmini izlediler

Bu haber 11 Kasım 2023 - 8:02 'de eklendi.

Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin’in talimatıyla Torbalı Belediyesi’nce düzenlenen sinema etkinliğinde duygu dolu anlar yaşandı.

TORBALI Kent Konseyi ve Torbalı Kent Konseyi Gençlik Meclisi işbirliğiyle düzenlenen etkinlikte gençlere patlamış mısır da takdim edildi. Torbalı Kipa’ya gelen gençlik meclisi üyeleri ve aileleri, burada Aras Bulut İynemli’nin başrolde oynadığı Atatürk isimli filmi büyük beğeni ile izledi.

SOYTÜRK’TEN BAŞKAN TEKİN’E TEŞEKKÜR

DÜN gerçekleşen etkinlik öncesinde Torbalı Kent Konseyi Başkanı Niyazi Soytürk, desteklerinden ötürü Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin’e teşekkür etti.

SOYTÜRK, yaptığı açıklamada, “Torbalı Belediyesi, Torbalı Kent Konseyi, ve Kent Konseyi Gençlik Meclisi ile birlikte Cumhuriyetimizin 100. Yılı etkinlikleri kapsamında ve ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 85. Yıl dönümünde böyle güzel bir film ile ailelerimizi ve gençlerimizi buluşturarak Ata’mızı andık.  Bu etkinliği gerçekleştirmemizi sağlayan Torbalı Belediye Başkanımız Mithat Tekin’e çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

@torbaligenclikmeclisi

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.