SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Kılıçdaroğlu’nun İzmir programına Torbalı damga vurdu

Bu haber 16 Ocak 2023 - 23:34 'de eklendi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu önceki gün bir dizi etkinlik için İzmir’deydi. Kılıçdaroğlu’nun dört etaptan oluşan İzmir programına CHP Torbalı İlçe Örgütü tarafından Karabağlar’da açılan “13. Cumhurbaşkanımız İzmir’e hoş geldiniz” pankartı damgasını vurdu

CUMHURİYET Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir programı kapsamında önceki gün İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin depremzedeler için başlattığı Halk Konut Projesi kapsamında, Bayraklı ilçesinde yapılacak Dilber Apartmanı’nın ve Karabağlar Abi İpekçi Mahallesi’nin 90 yıllık talebi olan ve yine İZBB tarafından yapılacak Orhan Kemal İlköğretim Okulu’nun temel atma törenlerine katıldı. Ardından Adnan Saygun Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen Roman Buluşması’na katılan Kılıçdaroğlu, son olarak Sanatçı Ahmet Güneştekin’in İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde açtığı “Gâvur Mahallesi” sergisini gezdi. İzmir’de oldukça yoğun bir program geçiren CHP Lideri Kılıçdaroğlu programının sona ermesinin ardından Adnan Menderes Havaalanı’ndan Ankara’ya hareket etti.

DÖRT ETAPTAN OLUŞAN YOĞUN PROGRAM

CHP Lideri, güne İzmirliler için son yıllarda oldukça önemli bir gündem maddesi olan depremzedeler için kooperatifçilik modeli ile inşa edilecek olan Halk Konut Projesi kapsamında yapımına başlanan Dilber Apartmanı’nın temel atma töreniyle başladı. Daha sonra Karabağlar’a geçen Kılıçdaroğlu, Abi İpekçi Mahallesi’nin yaklaşık 90 yıldır mahallerine yapılmasını istedikleri okul talebinin karşılanması için İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin öz kaynaklarıyla yapılacak olan ve adını kendisinin verdiği Orhan Kemal İlk ve Orta Okulu’nun temel atma törenine katıldı. Buradan Adnan Saygun Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan Roman Buluşması’na katılmak için Göztepe’ye hareket eden Kılıçdaroğlu, günün son programında ise İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde Sanatçı Ahmet Güneştekin tarafından açılan “Gâvur Mahallesi” sergisini gezdi.

BAŞKAN DEMİR VE EKİBİ GÜNE DAMGASINI VURDU

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun İzmir programına Cumhuriyet Halk Partisi Torbalı İlçe Başkanı Övünç Demir, ilçe yönetim kurulu ve yaklaşık 100 kişilik CHP üyesi grupla birlikte eşlik etti. Kılıçdaroğlu’nun Karabağlar’daki temel atma programı sırasında CHP Torbalı İlçe Örgütü tarafından açılan “13. Cumhurbaşkanımız, İzmir’e hoş geldiniz” pankartı ise günün en çok ilgi çeken ve konuşulan olayı oldu. Kılıçdaroğlu’nun oturduğu platformun karşısında açılan dev pankart, alandakiler tarafından alkışlar ve sloganlarla karşılandı. Öte yandan Roman Buluşması’na da Torbalı’dan kalabalık bir Roman yurttaş grubuyla katılım sağlayan Demir ve ekibi gün boyu eşlik ettiği CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nu akşam saatlerinde ise Adnan Menderes Havaalanı’ndan Ankara’ya uğurladı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.