SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Kılıçdaroğlu’ndan Başkan Uygur’a geçmiş olsun ziyareti

Bu haber 14 Mart 2021 - 0:14 'de eklendi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yaşadığı apartmanda yangın çıkması sonucu dumandan etkilenerek hastaneye kaldırılan Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur’u ziyaret etti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz günlerde yaşadığı apartmanda yangın çıkması sonucu dumandan etkilenerek hastaneye kaldırılan Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur’u ziyaret etti. Ziyarete İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ve CHP’li milletvekilleri de eşlik etti.

SOSYAL medya hesabı üzerinden paylaşım yapan Başkan Uygur, “Genel Başkanım Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tunç Soyer, Milletvekillerimiz ve parti yöneticilerimize geçmiş olsun ziyareti için teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.