SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Kılıçdaroğlu Gönüllüleri, Torbalı’da vites yükseltti

Bu haber 26 Nisan 2023 - 0:11 'de eklendi.

Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nu desteklemek için bir araya gelen Kılıçdaroğlu Gönüllüleri, Torbalı’da kırsal mahallelerde çalışmalarına hız kazandırdı. Gönüllüler dün Torbalı’nın 5 kırsal mahallesinde çalışma yaptı

TÜRKİYE’NİN kader seçimine bir aydan az zaman kala ilçedeki siyasi partiler ve sivil girişimler çalışmalarına hız kazandırmaya devam ediyor. Bu kapsamda Kılıçdaroğlu Gönüllüleri Torbalı Koordinasyonu da çalışmalarında vites yükseltti. Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı adayı olarak görmek isteyen bir grup insanın bir araya gelerek oluşturduğu Kılıçdaroğlu Gönüllüleri, yurdun hemen her noktasında örgütlenmesini tamamlayarak çalışmalarına hız kazandırmaya devam ediyor.

İzmir’de örgütlenmesini en hızlı tamamlayarak bir de seçim ofisi açılışı gerçekleştiren Kılıçdaroğlu Gönüllüleri Torbalı koordinasyonu dün Taşkesik, Arslanlar, Eğerci, Tulum ve Naime Mahallelerine giderek halkla bir araya geldi. Mahalle sakinleriyle bir araya gelen Gönüllüler, neden Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı olması gerektiğini anlatırken bir yandan da Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı olması halinde hayata geçireceği projeleri anlatan bildirileri de mahallelilere ulaştırdı.

“UMUT RÜZGARINI DAHA DA BÜYÜMEK İÇİN…”

ÇALIŞMAYA ilişkin torgazete’ye açıklamada bulunan Kılıçdaroğlu Gönüllüleri Torbalı Koordinatörü Barış Karaman, “Ülkemizin kader seçimi olarak adlandırdığımız 14 Mayıs seçimlerine çok az bir zaman kaldı. Bizler bu süre içinde Torbalı’da gidilmedik mahalle, sıkılmadık el bırakmayacağız. Zira mevcut iktidarın ve Cumhurbaşkanı’nın içinde bulunduğu yönetememe krizinin faturasını halk olarak bizler ödüyoruz. Dün meydanlarda televizyonlarda ‘Ekonominin sorumlusu benim’ diyenler, bugün çıkıp ‘Ekonomimiz kötüymüş, yok öyle bir şey yolumuzda gidiyoruz’ diye açıklama yapıyor. Ancak çarşıda pazarda ekonominin hali ortada. İnsanlar mutfak alışverişini bile yapmakta güçlük çekiyor.

Bir yanda halka hiçbir vaadi olmayan, umut bile veremeyen bir siyasal iktidar varken bir yanda da 85 milyona umut dağıtan bir değişim rüzgârı var. Biz bu umut rüzgarını daha da büyümek için 14 Mayıs’a kadar Torbalı’yı sokak sokak gezecek, 14 Mayıs akşamı ise sandıklara sahip çıkmak için görev başında olacağız. Bu çabamızın meyvesini ise 15 Mayıs sabahı umut dolu bir güne uyanarak alacağız” ifadelerini kullandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.