SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Kılıçdaroğlu ‘Çiftçi Buluşması’na katılmak için geliyor

Bu haber 16 Haziran 2022 - 19:54 'de eklendi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir’e gelerek bir dizi programa katılacak. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer’in sunumuyla başlayacak programında Kılıçdaroğlu programlar kapsamında Torbalı’daki çiftçilerle de buluşacak.

CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir’de üç günlük yoğun bir mesaiye imza atacak. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 16 Haziran Perşembe günü geleceği kentte Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in sunumuyla başlayacak programında İzmir Örgütü’nün yanı sıra iş dünyası, çiftçi, esnaf, muhtarlar ve sivil toplum kuruluşlarıyla ile de bir araya geldi.

KILIÇDAROĞLU, Torbalı, Selçuk, Bayındır, Tire, Ödemiş, Kiraz, Beydağ çiftçileriyle de bugün Tire’de saat 11:00’da ‘Çiftçi Buluşması’ gerçekleştirecek. Torbalı’dan yoğun ilginin olması beklendiği Çiftçi Buluşması’nda çiftçilerin sorunları konuşulacak.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.