SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Kick Boks şampiyonlarından Başkan Tekin’e ziyaret

Bu haber 30 Mart 2022 - 4:42 'de eklendi.

Geçtiğimiz aylarda Türkiye genelinde düzenlen Kick Boks Türkiye Şampiyonası’nda yarışan ve büyük başarı elde eden Sezer Fight Kulübü sporcuları Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin’i ziyaret etti

TORBALI çıkardığı yıldız sporcularla adından söz ettirmeye devam ediyor. Birçok Türkiye, Avrupa ve Dünya şampiyonu çıkaran ilçemiz, gençleri de geleceğe hazırlamaya devam ediyor. Bu kapsamda Torbalı’da hizmet veren Sezer Fight Kulübü’nün yetiştirdiği genç yetenekler turnuvalarda elde etmiş oldukları başarılarla isimlerini duyurdu.

GEÇTİĞİMİZ aylarda Türkiye genelinde düzenlen Kick Boks Türkiye Şampiyonası’nda yarışan Sezer Fight Kulübü sporcuları Zişan Altuntaş gençlerde Türkiye şampiyonu, Ali Köyyerli Türkiye ikincisi, Nuray Topallar Türkiye üçüncüsü, Naz Yünden  de yıldızlarda Türkiye şampiyonu olmayı başarmıştı.

GENÇ sporcular elde etmiş oldukları bu başarıyla ilçeye büyük gurur yaşatmayı başardı. Öte yandan başarılı sporcular ve hocaları Sezer Çallı bugün Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin’i makamında ziyaret etti.  Gerçekleşen ziyarette desteklerinden ötürü Başkan Tekin’e teşekkür eden genç sporcular Belediye Başkanı Mithat Tekin ile hatıra fotoğrafı çekildi.

BAŞKAN Tekin, yaptığı açıklamada “Geçtiğimiz aylarda düzenlenen Türkiye Kick Boks şampiyonasında başarı elde eden genç sporcularımızı tebrik ediyorum.  Genç sporcularımızı ve hocamızı hem ziyaretlerinden ötürü hem de ilçemizi başarı ile temsil ettikleri için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.