SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Kıbrıs Gazisi akar hayrına 52 lokması döküldü

Bu haber 06 Temmuz 2023 - 7:29 'de eklendi.

Geçtiğimiz Mayıs ayında yaşamını yitiren Kıbrıs Gazisi Süleyman Akar için bugün oğulları Yakup ve Yalçın Akar, 52 lokması döktürdü. Akar için dökülen hayır lokmasına CHP Torbalı İlçe Başkanı Övünç Demir’de katıldı

TORBALI’NIN sevilen esnaflarından Gayrimenkul Danışmanı Yakup Akar ile Mobilya Dekorasyoncusu Yalçın Akar’ın babaları, Kıbrıs Gazisi Süleyman Akar, Ramazan Bayramı’ndan önce düşerek kalçasını kırmış ve Torbalı Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınmıştı. Şeker, tansiyon gibi başkaca hastalıkları da bulunan Akar, 12 Mayıs 2023 tarihinde tedavi gördüğü Torbalı Devlet Hastanesi’nde yaşamını yitirmişti.

VEFATININ ardından askeri törenle Arslanlar Mezarlığı’na defnedilen Akar için bugün oğulları Yakup ve Yalçın Akar bugün Barış Yapı’daki baba evlerinin önünde 52 lokması döktürdü. Dökülen hayır lokmasına CHP Torbalı İlçe Başkanı Övünç Demir’de katıldı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.