SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Kıbrıs Caddesi’nde yaşayan vatandaşlar internet altyapısı olmamasından şikâyetçi…

Bu haber 21 Ocak 2021 - 9:58 'de eklendi.

Teknoloji çağının en önemli buluşu olarak bilinen internet, Torbalı’nın birçok yerinde yayılsa da henüz yayılamadığı alanlar da bulunuyor. Bunlardan biri de Ertuğrul Mahallesi Kıbrıs Caddesi…

 TEKNOLOJİ çağının en önemli buluşu olarak bilinen internet, Torbalı’nın birçok yerinde yayılsa da henüz yayılamadığı alanlar da bulunuyor. Atatürk, Yemişlik, Yedieylül, Muratbey ve hatta Torbalı gibi mahallelerin önemli bir bölümünde bulunmayan internet ağı, vatandaşların tepkisine yol açıyor. Torbalı’nın en eski mahallelerinden olan Torbalı Mahallesi’nde bile birçok noktada alt yapı sorunu yaşanırken 50 bin nüfusu aşan Ayrancılar’da da benzer sıkıntılar dile getiriliyor.

2020 yılında olmamıza rağmen Torbalı’da birçok vatandaş, internete kavuşamamaktan şikayetçi. Son yıllarda yükselen modern evleri, geniş alanları ve nüfusu dikkatleri üstüne çeken Torbalı’nın birçok noktasında internet alt yapısı yok. Yüz binlerce liraya evler alan, taşındıkları eve internet bağlatmak isteyince de ‘O bölgede alt yapı yok’ yanıtını alan vatandaşlar bir an evvel alt yapı ağının genişletilmesini istiyor. Alt yapının bulunmamasından dolayı bölgeye internet de çekemediklerini söyleyen ilçe sakinleri, yetkililerin seslerini duymamaktan şikayetçi.

ERTUĞRUL Mahallesi Kıbrıs Caddesi üzerinde de yaşayan vatandaşlar aynı durumdan şikayetçi… Caddede ikamet eden Gülten Soykan isimli vatandaş, “Ertuğrul Mahallesi gibi ilçenin en büyük mahallesinde alt yapı yok maalesef. Yetkili kurumları aramamıza rağmen sorunumuzu çözemediler. Lütfen yetkililer artık sesimizi duysun” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.