SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Keyf-i Pedal, antik kente tur düzenledi

Bu haber 31 Ocak 2023 - 1:57 'de eklendi.

Torbalı Belediyesi ve Keyf-i Pedal Bisiklet Topluluğu ortaklığında ilçede, ‘Tarihe Pedalla’ isimli bisiklet turu düzenlendi. Kahvaltı organizasyonu ile başlayan tura ilçe sakinleri yoğun ilgi gösterdi

TORBALI Belediyesi ve Keyf-i Pedal Bisiklet Topluluğu ortaklığında ilçede, ‘Tarihe Pedalla’ isimli bisiklet turu düzenlendi.  Dün saat 11.00’da başlayan bisiklet turu, tüm vatandaşların katılımına açık oldu. Tura katılan bisiklet tutkunları Beyaz Kafe önünde buluştu.

ORGANİZASYON ilk olarak Beyaz Kafe’de saat 10:00’da kahvaltı organizasyonu ile başladı. Kahvaltının hemen ardından ise saat 11:00’da bisiklet turu başladı. Bisiklet tutkunları “Tarihe Pedalla” sloganıyla başladığı tur kapsamında ilk olarak Metropolis Antik Kenti ziyaret etti.

DAHA sonra ise Yeniköy ve Ahmetli köylerini bisikletlerle gezen tutkunlar turlarını saat 16:00’da sonlandırdı. Öte yandan bisiklet turuna yoğun katılım oldu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.