SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Key Okulları’ndan Polis Haftası’nda anlamlı ziyaret

Bu haber 09 Nisan 2021 - 16:18 'de eklendi.

Torbalı Key Okulları yönetimi, Polis Teşkilatının Kuruluşu’nun 176.yıl dönümünde İlçe Emniyet Müdürü’ne ziyarette bulundu.

KEY Okulları Yönetim Kurulu Başkan Vekili İbrahim Dizman, Key Okulları Kurucularından Abdi Erdoğan, Torbalı Key Koleji Kurucusu Taner Çankaya ve okul müdürleri Torbalı İlçe Emniyet Müdürü Muhittin Murat Yener’i makamında ziyaret etti.

KEY Okulları Yönetim Kurulu Başkan Vekili İbrahim Dizman, “Kuruluşunun 176. yılı vesilesiyle ilçemizin huzur ve güvenliğinin sağlanmasında üstün gayret ve başarı gösteren emniyet teşkilatımızın her birimindeki bütün amir ve memurlarımıza teşekkür ederim.

SABIR ve cesaretle görevlerini sürdüren emniyet teşkilatı mensuplarımıza aileleriyle birlikte sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.