SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Key Koleji’nde yüzme dersleri devam ediyor

Bu haber 23 Ağustos 2021 - 20:09 'de eklendi.

Torbalı Key Koleji’nde yüzme derslerine kesintisiz devam ediliyor.

KOLEJ içerisinde yer alan havuzda ücretsiz olarak tüm kademelerde verilen yüzme dersleri büyük ilgi görüyor. Sağlıklı bir yaşam için tüm öğrencilere yüzme öğretmeyi amaçladıklarını ifade eden Okul Müdürü Öznur Avanoğlu, “Her çocuk yüzmeyi öğrensin istiyoruz. Alanında uzman bay ve bayan antrenörlerimiz eşliğinde erkek ve kız çocuklarımıza kolejimizdeki havuzda yüzme eğitimi veriyoruz. Bu dersleri okulumuz öğrencileri için tamamen ücretsiz olduğunu belirtmek isterim” diye konuştu.

‘AMACIMIZ, ÖĞRENCİLERİN YÜZME ÖĞRENMESİNİ SAĞLAMAK’

KOLEJ Müdürü Avanoğlu, yüzme eğitimlerinin amacı hakkında da şu açıklamalarda bulundu: “Çocuğun suda rahat olmasını sağlamak, su korkusunu emniyetli bir şekilde yenmek, suda yardımsız ilerlemesini sağlamak, temel yüzme becerilerini kazandırmak, iyi bir yüzme tekniği öğretmek, motor gelişimine yardımcı olmak, kan dolaşım sistemini olumlu yönde geliştirmek, iyi bir ruhsal ve sosyal gelişim sağlamaktır. Biz de bu becerileri öğrencilerimize kazandırmak amacıyla başlattığımız yüzme eğitimlerimiz tüm hızıyla devam ediyor” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.