SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

‘Keşif: Gerçek Oyun Başlıyor’ Kipa Vizyon’da

Bu haber 21 Ekim 2018 - 15:47 'de eklendi.

‘KEŞİF: Gerçek Oyun Başlıyor’ filmi Torbalı Kipa Vizyon Sineması’nda gösterime girdi. Filmin başrollerinde genç oyuncular Burak Can, Sude Zulal Güler ve İbrahim Yıldız var. Macera, bilim kurgu ve aksiyon türlerini bir araya getiren TFT Yapım imzalı filmin Keşif; farklı şehirlerde, sosyal çevrelerde ve aile ortamlarında yaşayan Berk, Esma ve Hasan’ın ortak yanı, bilgisayara duydukları ilgi ve farkına varmadan aynı dijital oyunu takıntı haline getirmiş olmalarıdır. Gençler takıntı haline getirdikleri oyunun ilerleyen aşamalarında karşılarına çıkan gizemli sorulara cevap vererek ilerlerken, farkında olmadan bir zaman tünelinin kapılarını açarlar.

2018’E DÖNMENİN TEK YOLU VAR

KENDİLERİNİ Çanakkale Savaşı’nda bulan üç genç, neler olduğunu anlamaya çalışırken kendi zamanlarına, yani 2018’e geri dönmenin tek yolunun oyunun kendilerine verdiği görevleri yerine getirmekten geçtiğinin farkına varırlar. Gençler savaşın ortasında evlerine dönmeye çalışırken bir yandan da kendileriyle ilgili hiç bilmedikleri yönleri keşfedeceklerdir. Filmin yönetmen koltuğunda Volkan Kocatürk otururken, oyuncu kadrosunda Yurdaer Okur, Pelin Akil, Rüzgar Aksoy ve Volkan Ünal gibi isimler de bulunuyor. Film 19 Ekim’de seyirci karşısına çıkacak.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.