SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Kentsel dönüşümde kredi faiz desteği arttı

Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı, “Güçlendirme kredilerinde üst limit 50 bin TL’den 80 bin TL’ye, gerek konut gerekse de işyeri yapım ve edinme kredilerinde ise üst limit 125 bin TL’den 200 bin TL’ye çıkartılmış oldu. Bir hak sahibi adına faiz desteği sağlanacak toplam kredi tutarı ise 1 milyon TL’ye çıkartılmış oldu” dedi.

Bu haber 15 Şubat 2021 - 18:12 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Kentsel dönüşüm kapsamında hak sahiplerince bankalardan kullanılacak kredilere sağlanacak faiz desteklerinde, kredi anapara tutarı için belirlenen üst limitler artırıldı.6306 Sayılı kanun kapsamında hak sahiplerince bankalardan kullanılacak kredilere sağlanacak faiz desteğine ilişkin kararda değişiklik yapılmasına dair Cumhurbaşkanı kararı resmi gazetede yayımlandı. Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanunun kapsamında hak sahiplerince bankalardan kullanılacak kredilere sağlanacak faiz desteğine ilişkin esasların yeniden düzenlendiğini belirten Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı “Hak sahipliği bazında destek sağlanacak kredi anapara tutarı için üst limitlerde düzenlemeler yapıldı. Buna göre güçlendirme kredilerinde üst limit 50 bin TL’den 80 bin TL’ye, gerek konut gerekse de işyeri yapım ve edinme kredilerinde ise üst limit 125 bin TL’den 200 bin TL’ye çıkartılmış oldu. Bir hak sahibi adına faiz desteği sağlanacak toplam kredi tutarı ise 1 milyon TL’ye çıkartılmış oldu” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

PİYASALARDA SON DURUM

  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -

EN ÇOK KAZANANLAR

    EN ÇOK KAYBEDENLER

      EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER

        BUGÜN 1000TL NE OLDU?

        • -

          BORSA

        • -

          DOLAR

        • -

          EURO

        • -

          ALTIN