SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

‘Kentsel dönüşüm, Marmara Urban Forum’un önemli gündemlerinden biri olacak’

Aysel Aktan, “Deprem kuşağındaki Türkiye için kentsel dönüşüm göz ardı edilemez bir konu. Vatandaşlarımızı riskli yapıların potansiyel tehlikelerinden korumak ve daha güvenilir standartlarda yaşamalarını sağlamak için kentsel dönüşümün gerekliliğinin farkındayız

Bu haber 09 Aralık 2020 - 7:37 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Son İzmir Depreminin ardından gözler yine riskli yapılara çevrildi. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, belediyeler ve diğer ilgili kurumlar riskli konutların yerine depreme dayanıklı yapılar için gerekli adımları atıyor. Müteahhitler, gayrimenkul yatırım şirketleri kadar bu konunun önemli bir ayağını da gayrimenkul değerleme şirketleri oluşturuyor. Özellikle Tarlabaşı, Okmeydanı, Fikirtepe gibi önde gelen kentsel dönüşüm projelerine katılan Harmoni Gayrimenkul Değerleme Şirketi de çalışmalarında bu konuyu ön planda tutan şirketlerden bir tanesi.Harmoni GD Kurucu Ortağı ve Yönetim Kurulu Başkanı Aysel Aktan, kentsel dönüşümde belirlenen hedeflere ulaşılabilmesi için özellikle bilgilendirme sürecinin önemine dikkat çekti. Aktan, başarılı bir kentsel dönüşüm uygulaması için yalnızca devlete değil, yurttaşlara da büyük sorumluluklar düştüğünü dile getirdi. Aktan, kentsel dönüşümle ilgili genel çarpık kanaatin süreçleri tıkadığını, mali kayıpları kaçınılmaz hale getirdiğini ve en önemlisi de sağlıklı, genç binalara kavuşmamızı geciktirdiğini ifade etti.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

PİYASALARDA SON DURUM

  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -

EN ÇOK KAZANANLAR

    EN ÇOK KAYBEDENLER

      EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER

        BUGÜN 1000TL NE OLDU?

        • -

          BORSA

        • -

          DOLAR

        • -

          EURO

        • -

          ALTIN