SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Kent Konseyi’nden iki köy okuluna kitap bağışı

Bu haber 20 Aralık 2023 - 2:20 'de eklendi.

Torbalı Kent Konseyi yürütme kurulu ve Çocuk Meclisi üyeleri, duyarlı vatandaşlardan topladığı kitapları, ilçedeki Arslanlar, Eğerci ve Şehitler İlkokullarında bulunan ihtiyaç sahibi öğrencilere teslim etti. Torbalı Kent Konseyi Başkanı Niyazi Soytürk, “Bundan sonra da bu ve bunun gibi toplum yararına faaliyetlerde bulunmaya devam edeceğiz” dedi.

TORBALI’DA aktif çalışmalarını sürdüren Torbalı Kent Konseyi, anlamlı bir projeye daha imza attı. Arslanlar, Eğerci ve Şehitlerdeki ilkokullara kitap bağışında bulunuldu ve önceki gün itibariyle okullara teslim edildi.

‘BU TARZ ETKİNLİKLERDE BULUNMAYA DEVAM EDECEĞİZ’

KENT Konseyi Başkanı Niyazi Soytürk, yaptığı açıklamada, “Yürütme kurulu üyesi arkadaşlarım ve Çocuk Meclisimiz tarafından gönüllü vatandaşlardan toplanan kitapları ihtiyaç sahibi okullara bizzat yerlerinde teslim etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu anlamlı etkinliğe ön ayak olan Çocuk Meclisi Başkanım Alya Kara ve arkadaşları ile yürütme kurulu üyesi arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Toplum yararına düzenleyeceğimiz bu tarz etkinliklerde bulunmaya devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.