SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Kent Konseyi ve İş Kadınları Derneği’nden kitap söyleşisi

Bu haber 11 Mayıs 2023 - 8:14 'de eklendi.

Torbalı Kent Konseyi Kadın Meclisi ve TİKADER tarafından Torbalı’da kitap söyleşisi düzenlendi. İletişim ve Davranış Bilimleri Uzmanı Dr. Hilal Pınar Koçer tarafından düzenlenen söyleşi gelen konuklardan tam not aldı

TORBALI Ticaret Odası toplantı salonunda Kent Konseyi Kadın Meclisi ve TİKADER tarafından düzenlenen etkinlikte, çalışmaları arasında çocuklarda tarih bilincinin geliştirilmesi konusu da bulunan ve Osmanlı’nın Mührü Osman Bey isimli çocuk kitabının yazarı olan İletişim ve Davranış Bilimleri Uzmanı Dr. Hilal Pınar Koçer ile kitap söyleşisi gerçekleştirildi.

SÖYLEŞİDE; çocuklarımıza tarih bilinci aşılamanın önemi ve bunda aile, eğitim ve gelişen teknolojinin etkisi gibi konular üzerinde duruldu. Karşılıklı sohbet ortamı içerisinde geçen söyleşi sonunda katılımcılara yazar tarafından imzalı olarak Osmanlı’nın Mührü Osman Bey isimli çocuk kitabı verildi.

SÖYLEŞİYİ düzenleyen Kent Konseyi Başkanı Niyazi Soytürk , Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Ömür akman gürbüz ve TİKADER Başkanı Seher Dinç tarafından yapılan ortak açıklamada; “Torbalı’da yaşayan insanımızın bilinçlenmesine ve kişisel gelişimine katkı sağlayacak bu ve buna benzer etkinliklerde bulunmaya devam edeceğiz” denildi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.