SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Kent Konseyi, protokol ziyaretlerine devam ediyor

Bu haber 29 Ekim 2022 - 9:57 'de eklendi.

Torbalı’da kent vizyonunu artırmak, ilçede kamu kurum ve kuruluşları ile işbirliği içerisinde kentin sorunlarını tespit edip, çözüm önerileri oluşturmak ve çözüm üretmek için kurulan Kent Konseyi, ilçe protokolü ziyaretlerine devam ediyor

BU kapsamda Kent Konseyi Başkanı Niyazi Soytürk ve Yönetim Kurulu üyeleri, Torbalı Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Hakan Tetik ve Torbalı Vergi Dairesi Müdürü Özgür Özdemir’i makamında ziyaret etti.

KENT Konseyi Başkanı Soytürk, misafirperverliklerinden ötürü kurum müdürlerine teşekkür ederek, “Torbalımız için her daim birlikte çalışacağımız Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Hakan Tetik ve Torbalı Vergi Dairesi Müdürü Özgür Özdemir’e misafirperverliklerinden ötürü teşekkür ediyorum.

AMACIMIZ daha iyi bir Torbalı. Daha güzel bir Torbalı. Kurum müdürlerimizin tecrübelerinden her zaman yararlanacağız” ifadelerini kullandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.