SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Kent Konseyi Gençlik Meclisi E-Spor takımından önemli derece

Bu haber 07 Ağustos 2023 - 7:58 'de eklendi.

Torbalı Kent Konseyi Gençlik Meclisi bünyesinde kurulan E-Spor takımı İzmir’den dereceyle döndü.

ALSANCAK Gençlik Merkezinde düzenlenen  E-Spor turnuvasında, Valorant oyunu ile Torbalı’yı temsil eden Kent Konseyi E-Spor takımı dereceyle döndü. Gençlik merkezlerinin ve belediyelerin katıldığı turnuvada final karşılaşmasında yaşanan teknik aksaklık nedeniyle 10-9 önde iken yarıda bitirilen karşılaşma sonuncunda dereceye giren takım, büyük bir başarıya imza atarak ilçemizi E-Spor dalında başarıyla temsil etti.

İLÇEMİZİN ilk E-spor takımı olma özelliği taşıyan; Kent Konseyi E-Spor takımı kaptanı Emirhan Otay, gazetemize verdiği demeçte şunları ifade ederek; “İlçemizdeki kurumlardan ve saygın şirketlerden sponsorluk desteği istedi. Kent Konseyi E-Spor takımı kaptanı Emirhan Otay; Karşılaşmaya kısa sürede hazırlandık ilk eleme maçlarını üstün bir şekilde kazanıp 13 sayısına çok rahat ulaştık final maçında karşılaştığımız rakip bizden daha iyi avantajlara sahip olmasına rağmen 10-9 gibi başa baş bir mücadele ile oyunu önde götürdüğümüz anda teknik aksaklıklar nedeniyle final maçını ertelemek zorunda kaldık.

İLÇEMİZİN ilk ve tek E-Spor takımı olma özelliğini taşıdığımız ve ilkleri ilçemize kazandırdığımız için mutluyuz. İlçemizin ismini İl sıralamasında yukarlara taşımak ülke genelinde yapılan karşılaşmalara katılmak için Belediyemizden ilçemizdeki kurumlardan ve saygın iş kurumlarından sponsor desteği bekliyoruz. Son zamanlarda gençler üzerinde büyük bir ivme yakalayan E-Spor Dünya klasmanında bir spor olarak öne çıkıyor. İlçemizde yeteri kadar E-spor alanı yok ama büyük yetenekleri ilçemizde barındırıyoruz amacımız E-Sporun önünü ilçemizde açıp, ilçemizi yarışmalarda başarıyla temsil etmek.Tüm Torbalı’lardan bu konuda destek bekliyoruz.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.