SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Kent Konseyi Engelli Meclisi, kahvaltıda bir araya geldi

Bu haber 25 Eylül 2023 - 22:29 'de eklendi.

Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin Torbalı Kent Konseyi yönetim kurulu üyeleri ve Torbalı Kent Konseyi Engelli Meclisi üyeleri ile kahvaltıda bir araya geldi

HİPODROM kafede gerçekleşen kahvaltı organizasyonunda Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, Torbalı Belediyesi Meclis Üyesi ve Başkan Vekili Metin Şahin, Torbalı Kent Konseyi Başkanı Niyazi Soytürk, Torbalı Kent Konseyi Engelli Meclisi Başkanı Tülay Çelenk ve üyeler yer aldı.

BAŞKAN Tekin’e sorunlarını ve taleplerini ileten engelli meclis üyeleri, Tekin’e ilgi ve alakaları için  de teşekkür etti. STK’ların taleplerini her zaman dikkate alacaklarını ve uyum içerisinde çalışacaklarını belirten Tekin, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Kent Konseyi ve Kent Konseyi Engelli Meclis Başkanlığı ile birlikte düzenlediğimiz tanışma, kaynaşma, birlik ve beraberlik kahvaltısına katılım sağladık. Organizasyonda emeği olan, katkı sunan, katılım gösteren herkese teşekkür ederim. İlçemizin tüm kamu kurum kuruluşları, sivil toplum kuruluşları ve derneklerimizle uyum içerisinde çalışmaya, bir ve beraber olmaya devam edeceğiz”

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.