SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Kent Konseyi depremzedeler için seferber oldu

Bu haber 08 Şubat 2023 - 22:50 'de eklendi.

Torbalı Kent Konseyi depremzedelere yardım ulaştırmak amacıyla seferber oldu.  Kent Konseyi depremzedelere ulaştırılmak üzere toplanan malzemeleri Torbalı Belediyesi aracılığıyla deprem bölgesine gönderdi

TÜM Türkiye gibi Torbalı’da deprem bölgesi için adeta seferber olmuş durumda. Depremin yaşandığı ilk andan itibaren destek olmak için uğraşan ilçe sakinleri, sivil toplum kuruluşları ile işbirliği ya da bireysel olarak adeta elini taşın altına koymaya devam ediyor.

İLÇEDEKİ kurumlar da bu kapsamda çalışmalarına devam ederken Torbalı Kent Konseyi de depremzedelere yardım ulaştırmak amacıyla seferber oldu. Kent Konseyi Başkanı Niyazi Soytürk başkanlığında yürütme kurulu üyeleri, depremzedelere ulaştırılmak üzere malzeme topladı. Toplanan malzemeleri Torbalı Belediyesi aracılığıyla deprem bölgesine gönderilirken, Başkan Soytürk, deprem bölgesi için çalışmalara devam edeceklerini belirtti.

SOYTÜRK, yaptığı açıklamada “İçimiz yanıyor. Gün birlik olma günü. Elimizden geldiğince yardım etmeye devam edelim. İlçemiz bu anlamda çok güzel bir duruş sergiliyor. Yaraları hep birlikte saracağız” ifadelerini kullandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.