SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Kendi kendine yeten bir mahalle

Bu haber 28 Kasım 2022 - 0:29 'de eklendi.

İnönü,  Fevzi Çakmak ve Ayrancılar Mahallesinden oluşan Ayrancılar’da nüfus 50 bine dayandı. Büyükşehir Yasasıyla birlikte kapatılan belde belediyelerinin ardından mahalle statüsüne getirilen Ayrancılar, Pancar ve Yazıbaşı’da da bir önceki yıla oranla nüfus artışında rekor kırıldı.

REFERANDUMLA belde yapılan, 30 bin nüfusa ulaştığında ise mahalleye dönüştürülen Ayrancılar adeta uçuşa geçti. Çok sayıda bankası, okulu, potansiyel eğitim kurumu alanları bulunan, 270’i aşkın sanayi tesisinin faaliyet gösterdiği Ayrancılar, cazibesini daha da arttırdı.

İZMİR’Lİ büyük firmaların devasa siteler inşa ettiği bölge, İzmir’e yakın olması nedeniyle de ilçe dışındaki yatırımcıların akınına uğruyor.  İzmir’in en hızlı gelişen büyüme alanı Ayrancılar’da, endüstrinin en ve iş dünyasının kalbinde geleceğe açılan birçok yeni yaşam alanı da inşa ediliyor.

YAKIN zamanda devlet hastanesi müjdesinin de verildiği Ayrancılar, mahalle olmasına karşın, nüfusu ile Türkiye genelinde 550 ilçeden daha büyük.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.