SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Kenan Atik, Kenya’da yardımcı antrenör olarak görev yapacak

Bu haber 13 Haziran 2023 - 10:17 'de eklendi.

27 yıl önce futbol kariyerini Torbalıspor’da tamamlayan Kenan Atik, Kenya Milli Takımı teknik ekibi içinde yer aldı. Sosyal medyadan açıklama yapan Atik, “İnşallah her şey böyle güzel başlar ve güzel devam eder. Kenya Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Engin Fırat ve ekibi.”

DENİZLİSPOR’DA uzun yıllar hem futbolculuk hem teknik direktörlük yapan deneyimli teknik adam Kenan Atik, Kenya Milli Takımı’nda göreve başladı. Kenya Milli Takımı teknik direktörü Engin Fırat’ın ekibine katılan Atik, yardımcı antrenörlüğün yanı sıra Genç Milli Takımlar Koordinatörlüğü görevini de üstlenecek.

YARDIMCI ANTRENÖR OLARAK GÖREV YAPACAK

DENİZLİSPOR’UN eski futbolcularından olup kulüpte daha önce altyapı ve A takımda da teknik direktörlük yapan deneyimli teknik adam Kenan Atik, Kenya Milli Takımı’nda göreve başladı. 2021 yılında Kenya Milli takımı teknik direktörlüğüne getirilen Engin Fırat’ın ekibine katılan Atik, yardımcı antrenör olarak görev yapacak. Atik, ayrıca Genç Milli Takımlar Koordinatörlüğü görevini de üstlenecek.

 

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.