SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Kemalpaşa Kavşağı’ndaki çalışmalar kısa sürede başlayacak

Bu haber 02 Mart 2021 - 8:58 'de eklendi.

Kemalpaşa Kavşağı’na yapılacak olan düzenlemeyi görüşmek üzere Karayolları 2. Bölge Müdürlüğü’ne bir ziyaret gerçekleştiren AK Parti Torbalı İlçe Başkanı Selman Günaydın, projenin detayları hakkında bilgi aldı.

GÜNAYDIN’A, AK Parti Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Özgür Erman Çağlar, Torbalı Ticaret Odası Başkanı Abdulvahap Olgun ve Torbalı Ziraat Odası Başkanı Yılmaz Girgin de eşlik ettiler

KAYA, MÜJDESİNİ VERMİŞTİ

AK PARTİ MKYK Üyesi ve İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya’nın geçtiğimiz ay müjdesini verdiği Kemalpaşa Kavşağı’nda çalışmalar kısa sürede başlayacak. 3 Mart’ta ihaleye çıkacak olan proje için ihale sürecinin ardından önümüzdeki günlerde ilk kazmanın vurulması bekleniyor. Projenin detaylarını görüşmek üzere Karayolları 2.Bölge Müdürlüğü’ne bir ziyaret gerçekleştiren AK Parti Torbalı İlçe Başkanı Selman Günaydın, Murat Görenli’yi makamında ziyaret etti.

GÜNAYDIN, TEŞEKKÜR ETTİ

GÜNAYDIN, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, “Grup Başkanvekilimiz Özgür Erman Çağlar, Ticaret Odası Başkanımız Abdulvahap Olgun ve Ziraat Odası Başkanımız Yılmaz Girgin ile birlikte Karayolları 2. Bölge Müdürümüz sayın Murat Görenli’yi ziyaret ettik. Ziyaretimiz çerçevesinde 3 Mart (Çarşamba) günü ihalesi yapılacak olan “Kemalpaşa Köprülü Kavşağı” hakkında istişarelerde bulunduk. 3 Mart’ta ihale yapılacak ve ardından ihaleyi alan firmaya hızlıca yer teslimi yapılarak, projenin inşaatı başlayacak. Her aşamada olduğu gibi, inşaat aşamasında da takipte olacağız. İnşallah kısa sürede proje tamamlanacak ve başta Torbalı’lı hemşehrilerimiz olmak üzere, bu yoldan geçen herkesin kullanımına açılacak. Bu önemli proje için, Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Adil Karaismailoğlu’na, MKYK Üyemiz ve İzmir Milletvekilimiz Torbalı’mızın evladı sayın Mahmut Atilla Kaya’ya, Karayolları Genel Müdürümüz Sayın Abdulkadir Uraloğlu’na,  Karayolları 2. Bölge Müdürümüz Sayın Murat Görenli ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. İlçemize Hayırlı ve uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.