SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Kemalpaşa kavşağı projesi ile ilgili istişarelerde bulundular

Bu haber 10 Kasım 2021 - 1:34 'de eklendi.

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, AK Parti Torbalı İlçe Başkanı Selman Günaydın ve önceki dönem Belediye Başkanı Başkanı Adnan Yaşar Görmez, Karayolları 2. Bölge Müdürü Murat Gönenli, İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Murat Mücahit Yentür ve Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ömer Albayrak’ı ziyaret ettiler

GERÇEKLEŞTİRİLEN ziyarette AK Partili Kaya, Günaydın ve Görmez, 2. Bölge Müdürü Murat Gönenli’yi makamında ziyaret edip, Torbalı’da yürütülen Karayolları çalışmaları ve özellikle ihalesi tamamlanıp, çalışmalarına başlanan Kemalpaşa kavşağı projesi ile alakalı süreç hakkında istişarelerde bulundu.

GÜNAYDIN, “YENİ MÜJDELERİMİZ VAR”

ZİYARETİ sosyal medyadan duyuran AK Parti Torbalı İlçe Başkanı Selman Günaydın, “Bugün AK Parti İzmir Milletvekilimiz, Torbalı’mızın evladı Sayın Mahmut Atilla Kaya ve Önceki Dönem Torbalı Belediye Başkanımız Sayın Adnan Yaşar Görmez ile birlikte Karayolları 2. Bölge Müdürümüz Sayın Murat Gönenli’yi makamında ziyaret edip, ilçemizde yürütülen Karayolları çalışmaları ve özellikle ihalesi tamamlanıp, çalışmalarına başlanan Kemalpaşa kavşağı projesi ile alakalı süreç hakkında istişarelerde bulunduk. Akabinde, Sayın Vekilimiz ile birlikte, İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Dr. Murat Mücahit Yentür’ü ve Çevre ve Şehircilik İl Müdürümüz Sayın Ömer Albayrak’ı makamlarında ziyaret ettik. Çok yakında Vekilimiz Mahmut Atilla Kaya ile birlikte, Kıymetli Torbalı’lı hemşehrilerimize güzel ilçemiz için yeni müjdelerimizi duyuracağız” ifadelerini kullandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.