SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Kemalpaşa kavşağı için şantiye kuruldu

Bu haber 14 Kasım 2021 - 20:49 'de eklendi.

Ticaret Odası’nda gerçekleştirdiği basın toplantısı ile Kemalpaşa Kavşağı hakkında bilgi veren AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, toplantının ardından proje için Kipa’nın yan tarafında kurulan şantiye alanını ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı

ÖNÜMÜZDEKİ günlerde temeli atılacak olan Kemalpaşa Kavşağı projesinde önemli bir aşama kat edildi. 4 şerit üstten, 4 şerit alttan olacak şekilde toplamda 8 şerit geçişin olacağı Kemalpaşa Kavşağı’nda günlük 100 bin araç kapasitesine ulaşılacak. Projenin yapımı için kurulan şantiye alanını ziyaret eden AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

HERŞEY HAZIR

ŞANTİYE alanında gerçekleşen toplantıda çalışmalar hakkında bilgi veren Karayolları Sanat Yapıları Başmühendisi Zeynep Akgül, “Projemiz hazır, ekipmanlarımız, şantiyemizi kurduk. Şu an bölgede İZSU ve Telekom’un çalışmaları yaklaşık 10 gündür devam ediyor. 1-2 hafta içerisinde onlar hatlarını taşıyacak, ardından biz projeye başlayacağız. En geç 6 ay içerisinde tamamlayıp, teslim edeceğiz” dedi.

TORBALI’NIN BİR SORUNU DAHA ÇÖZÜLÜYOR

BUGÜNE kadar Torbalı’ya sayısız eser ve hizmet kazandıran AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, “Torbalı sanayisi, tarımı ve şehirleşmesi ile çok hızlı büyüyen bir ilçe. Bundan sadece birkaç yıl önce şehir dışı olarak gördüğümüz Kemalpaşa Kavşağı artık şehir içi olmuş durumda. Burada yaşanan trafik yoğunluğu, ilçemize kazandıracağımız köprülü kavşak ile sona erecek. Tabi köprü denilince Torbalı halkının aklına Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı derme-çatma üstgeçitler geliyor. Bu öyle olmayacak. Güzel Torbalı’mıza yakışır, 8 şeritli, kullanışlı bir köprülü kavşak olacak” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.