SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Kemalpaşa kavşağı, çile kavşağı oldu!

Bu haber 28 Temmuz 2022 - 0:52 'de eklendi.

Kemalpaşa Kavşağı’nda başlayan köprü çalışması iki yönlü olarak trafikte aksamalara neden oluyor.

YÜKLENİCİ firmanın yeterli çalışmayı yapmaması, alternatif yollar için yeterli yönlendirmeleri yapmaması ve sistemsiz çalışma yürütmesi özellikle yaz aylarında daha da yoğunlaşan trafiği alt üst ediyor.

ÇİLE DAHA DA ÇEKİLMEZ HAL ALIYOR

ÖYLE ki kritik görev yapan itfaiye, ambulans gibi araçlar da bu yolda heder olup, zaman kaybı yaşanıyor. Bunların üstüne bir de sabırsız sürücülerin güvenlik şeridini ihlal etmesi de eklenince bu kez çile daha da çekilmez hal alıyor.

SİSTEMLİ BİR ÇALIŞMA YAPILMALI

BİR an evvel inşaatın tamamlanmasını bekleyen ilçe sakinleri en azından daha sistemli bir çalışmanın gerçekleşmesini istiyor.

Çözüm bulunamaması halinde açıklanan 6 aylık bitme süresi boyunca çile çekecek olan sürücülerin tepkisi ise her geçen gün büyüyor.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.