SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Kebap Deryası’nın lezzetli ürünlerine büyük ilgi

Bu haber 16 Haziran 2023 - 2:27 'de eklendi.

Torbalıların gözde mekânlarından olan Kebap Deryası, eşsiz damak tatlarını uygun fiyatlarla Torbalı halkına sunuyor. İşletmenin lezzetli ürünleri büyük ilgi görüyor ve her öğün yemeklerinde mekan tıkabasa doluyor

TEPEKÖY Mahallesi’ndeki Perşembe pazarı karşısında hizmet veren Kebap Deryası’nın sahibi Memduh Deniz, mekanında müşterilerine en kaliteli hizmeti veriyor.

YOĞUN bir müşteri kitlesine sahip olduğunu söyleyen Deniz, “Verdiğimiz hizmetlerden müşterilerimiz çok memnun. Torbalılıların damak tadına hitap eden ürünlerimiz, lezzetli olmasının yanı sıra fiyat olarak da oldukça uygun. Ayrıca hijyenik ortamda hazırlanan her ürün, halkımızın gözleri önünde yapılıyor ve ‘müşterilere açık mutfakta’ çalışmamız halkımıza güven veriyor” dedi.

DOĞAL VE ORGANİK ETLERDEN YAPILIYOR

‘KEBABI kebapçıda değil Mendo Usta’da yiyeceksiniz’ sloganıyla yola çıkan Memduh Deniz, vatandaşlara sunduğu zengin menüsünde kebap çeşitleri, beyti, alinazik, kanat, ciğer, tavuk şiş, ciğer şiş, et şiş, çöp şiş, köfte, kuşbaşı, İskender kebap, ızgara köfte ve 3 çeşit çorba bulunduruyor.

YAPMIŞ olduğu ürünlerde kullandığı malzemelerin tamamının organik olduğunu söyleyen Deniz, “Tüm malzemelerimizin hepsi doğal ve organik beslenen hayvanlardan elde edilen etlerden yapılmaktadır. Ayrıca tüm ürünlerimiz oldukça lezzetlidir” diye konuştu. Kebap Deryası Paket Servis İletişim: 0537 819 18 18

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.